katsastukset Hyvinkäällä

Aika katsastaa? Hyvinkään Go-Katsastuksesta saat kevyen kaluston (max. 3500 kg) katsastuspalvelut – katsastamme myös mönkijät ja mopoautot eli kevyet nelipyörät ja nelipyörät. Olipa kyseessä määräaikais-, rekisteröinti- tai muutoskatsastus, meiltä löydät hyvän palvelun.

Varaa aika määräaikaiskatsastukseen tai jälkitarkastukseen netissä tai soita numeroon: 0400 231 152. Rekisteröinti- ja muutoskatsastukset sekä kuntotarkastukset voit tilata vain soittamalla.

Entä jos ajoneuvo ei mene läpi katsastuksesta?

Jos auton kunto huolettaa enemmänkin, suosittelemme varaaman ajan auton kuntotarkastukseen.  Jos määräaikaiskatsastuksessa ajoneuvo hylätään, voidaan jälkitarkastus tehdä yhden kuukauden kuluessa katsastuksessa. Jos jälkitarkastusaika kuluu jostain syystä umpeen, katsastus tulee suorittaa kokonaan uudelleen.

Usein kysyttyä:

 • Miten jälkitarkastusaika (1 kk) määräytyy tarkalleen?

  Jos olet määräaikaiskatsastanut auton 27.2., on jälkitarkastus tehtävä 27.3.

 • Saako katsastuksessa hylätyllä autolla ajaa?

  Ajoneuvo voidaan määrätä katsastuksessa suoraan ajokieltoon, jos näin ei ole kuitenkaan käynyt, voi ajoneuvolla ajaa. Käyttökielto seuraa myös siitä, jos ajoneuvoa ei katsasteta määräaikaan mennessä.

 • Voiko muualla katsastetun auton tuoda meille jälkikatsastukseen?

  Voi tuoda, suoritamme jälkitarkastuksia myös muilla asemilla katsasteluille ajoneuvoille.

 • Mitä katsastus maksaa?

  Ajantasaisen hinnastomme löydät täältä.

Katsastusta vailla? Hyvinkään Go-Katsastus palvelee nopeasti ja edullisesti. Olemme kotimainen hyvän palvelun katsastusasema – tervetuloa! 

Yhteystiedot